make-money-468x60

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Μία ιδέα που έγινε κερδοφόρα επιχείρηση
Πώς θα ξεχωρίσεις από το πλήθος σε ένα εταιρικό event
Δες την ιδέα ΕΔΩ και εδώ είναι το Affiliate link για να ξεκινήσεις την κερδοφορία σου.


Η ευκαιρία θέλει προετοιμασία

Αποτέλεσμα εικόνας για PREPARE«Το λεξικό μου ορίζει την ''ευκαιρία'' ως ένα σύνολο περιστάσεων που καθιστούν εφικτή την πραγματοποίηση ενός σχεδίου. Οι περισσότεροι από μας είμαστε γαλουχημένοι να περιμένουμε την ευκαιρία να μας χτυπήσει την πόρτα. Αν, όμως, η ευκαιρία είναι όντως ένα σύνολο περιστάσεων, γιατί να μην τις διαμορφώσεις εσύ, αντί να κάθεσαι και να περιμένεις πότε θα ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες ή πότε θα πιάσει δουλειά η Μοίρα;».
Γίνε ονειροπόλος

Αποτέλεσμα εικόνας για DREAMER QUOTE
«Το να εφεύρεις το όνειρο σου, είναι το πρώτο και μεγαλύτερο βήμα για να το κάνεις πραγματικότητα. Όταν αντιληφθείς αυτή την απλή πραγματικότητα, ένας νέος κόσμος γεμάτος δυνατότητες ανοίγεται μπροστά σου».

Η δημιουργικότητα είναι Ένας ανανεώσιμος πόρος

Αποτέλεσμα εικόνας για creativity quotes«Να προκαλείς τον εαυτό σου κάθε μέρα. Να είσαι όσο δημιουργικός θέλεις, όσο πιο συχνά μπορείς. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεμείνεις από έμπνευση. Η εμπειρία και η περιέργεια μας οδηγεί στο να κάνουμε πράγματα απροσδόκητα. Και είναι τελικά αυτές οι «λοξές» επιλογές που φέρνουν τελικά τα πιο θριαμβευτικά αποτελέσματα».

Ιδέες, πολλές ιδέες

Αποτέλεσμα εικόνας για ideas quotes«Η σκληρή δουλειά είναι σημαντική αλλά είναι οι ιδέες που μας καθοδηγούν. Σαν προσωπικότητες, σαν επιχειρήσεις, σαν έθνη, σαν παγκόσμιες κοινότητες. Η δημιουργικότητα μέσα από τις ιδέες, είναι αυτή που μας κάνει μοναδικούς, μας δίνει έμπνευση και μας οδηγεί στην ολοκλήρωση».

Η δέσμευση πρέπει να είναι δεδομένη
Αποτέλεσμα εικόνας για commitment quotes«Το να δεσμεύεσαι στον εαυτό σου σημαίνει πως έχεις πίστη στις ιδέες σου, προτού καλά - καλά τις συλλάβεις».









Γιώργος Παρασκευάς
Τηλ. 6936831771
skype name: paraskevas.yiorgos
Facebook PROFILE
Facebook FUN PAGE
Google + PAGE

Twitter PAGE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου